Jeroen Lugte

  • Consultant ICT
Shortcode
Jeroen Lugte heeft nog geen reviews.
Laat als eerste een review achter.
Introductie
  • Over mij

    Jeroen Lugte (1958) is medeoprichter van Op Orde, een in 2013 gestarte softwareonderneming die zich richt op het creëren van een online werkomgeving waarin administratieve lasten worden verminderd en het uitvoeren van taken op locatie vereenvoudigd. Het automatiseren van verschillende procedures binnen een organisatie vormt daarbij de hoofdmoot. Een belangrijk onderdeel daarvan is een efficiëntere communicatie tussen de werknemers op kantoor en de werknemers in het veld. Op Orde faciliteert met haar innovatieve software het eenvoudig en snel  delen en verwerken van informatie.

    Met het implementeren van deze efficiënte communicatiesoftware stimuleert Op Orde organisaties om de kennis en kunde van hun werknemers optimaal te benutten. Dit doet Op Orde door maatwerk te leveren, steeds afgestemd op de specifieke behoeften van de organisatie.

    Specialist

    Na in 1982 zijn studie Nederlands recht te hebben afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, ging Jeroen Lugte aan het werk bij de Belastingdienst. In dezelfde periode specialiseerde hij zich in Tilburg in de belastingkunde. Door zijn specifieke kennis en resultaatgerichte aanpak maakte Jeroen Lugte al snel carrière bij de Belastingdienst, waar hij leiding gaf aan eenheden gericht op ondernemingen, waaronder die in Amsterdam, Rotterdam en Rijswijk.

    Hervormingen

    Na bijna 25 jaar bij de Belastingdienst is Jeroen Lugte in 2008 aan de slag gegaan als Algemeen Directeur Stadstoezicht bij de gemeente Rotterdam. Onder zijn leiding werkten ongeveer 1.500 medewerkers. Hij kreeg de taak toegewezen om de dienst Stadstoezicht te leiden binnen een belangrijk professionaliseringstraject. Naast een nieuw opleidingsinstituut en nieuwe uniformen, omvatte het traject ook een vernieuwing op het gebied van standaardapparatuur. Jeroen Lugte introduceerde hier voor het eerst een handterminal, waarmee vele activiteiten die normaal gesproken op kantoor plaatsvonden nu ook tijdens de diensten op staat konden worden verwerkt. Deze vernieuwing bracht Jeroen Lugte onder meer naar New York en Parijs, waar hij op belangrijke internationale bijeenkomsten zijn innovatie mocht toelichten.

    Tijdens zijn carrière bij de Rijksbelastingdienst en de gemeente Rotterdam merkte Jeroen Lugte dat de softwaresystemen die daar werden gebruikt vaak niet goed aansloten op de praktijk. Met Op Orde brengt hij hier verandering in door zeer flexibel configureerbare software af te stemmen op de dagelijkse praktijk waarmee organisaties te maken hebben.

Ik verleen ook interim diensten
Mijn ervaring
  • Functie

    Oprichter

  • Company

    Op Orde

  • Jaren in functie

    2013 — Heden

Jeroen Lugte heeft nog geen reviews.
Laat als eerste een review achter.
mood_bad
  • No comments yet.