Over ZakelijkPlatform.nl

De missie van ZakelijkPlatform.nl is om de markt van zakelijke dienstverlening open, simpel en transparant te maken. We willen professionals vindbaar maken voor het bedrijfsleven en ervoor zorgen dat de juiste personen met elkaar in contact komen; direct, zonder omwegen én zonder kosten. De geleverde kwaliteit maken we inzichtelijk door reviews – over de professional.  

vindt op ZakelijkPlatform.nl alle type professionals. We creëren één centrale plek, waar al uw vragen op zakelijk gebied beantwoord worden. Of u nu op zoek bent naar een juristeen consultant of een marketeer, een HR-professional, een notaris of een subsidieadviseur, op ons platform komt u rechtstreeks in contact met de professional die u kan helpen. We richten ons dus niet op één specifieke tak van de zakelijke dienstverlening, maar bundelen juist alle expertise op ons platform. 

Reviews​

Reviews geven op ZakelijkPlatform.nl inzicht in de kwaliteit die een professional levert. Zo maakt u gebruik van de ervaringen en de kennis van anderen. Die reviews worden gegeven nadat een zakelijke dienst is verleend en gaan over professionals, een individuele beoordeling van hun prestaties. Dat heeft een directe meerwaarde als u op zoek bent naar een specialist; als klant in de zakelijke dienstverlening hebt u immers vrijwel altijd te maken met een persoonBovendien geeft de gemiddelde beoordeling van alle individuen op die manier een goed beeld van de kwaliteit die de organisatie in huis heeft.  

One click contact

We geloven met ZakelijkPlatform.nl in het one click contact’-principe: als u bij ons de persoon vindt die u zoekt, kunt u direct met deze professional in contact komen en een afspraak plannen, zonder bemiddeling van tussenpersonen én zonder kosten. Contactgegevens zijn dus meteen inzichtelijk en professionals zijn rechtstreeks benaderbaar. We willen de markt van zakelijkdienstverlening zo open, effectief en doelgericht maken. Snel, gemakkelijk en transparant. Zonder onnodige tussenschakels.