Marc Bolderman

 • Transport manager
Shortcode
Marc Bolderman heeft nog geen reviews.
Laat als eerste een review achter.
Kopregel
 • DGA van Willemsen-De Koning
Introductie
 • Over mij

  Marc Bolderman is oprichter en DGA van Willemsen-De Koning (WdK), een mobiliteitsbedrijf dat gespecialiseerd is in zorggerelateerd vervoer. Met een sterke focus op kwaliteit en hoogwaardige dienstverlening vervoert WdK passagiers van A naar B, en doet dat op zo een manier dat deze zich tijdens de rit ook veilig en vertrouwd voelen. De slogan van het bedrijf is dan ook: ‘Vervoert met Zorg’.

  Marc Bolderman is onderdeel van een ondernemersfamilie die al drie generaties actief is in de vervoerssector. Hij weet hierdoor als geen ander hoe je een niveau van kwaliteitsborging en -verbetering creëert dat zorginstellingen niet gewend zijn van veel andere vervoersbedrijven. Willemsen-De Koning is dan ook trots op de diverse certificaten en keurmerken die de kwaliteit van hun dienstverlening onderstrepen, waaronder verschillende ISO-certificaten, het taxikeurmerk TX-Keur en de inschaling op de hoogste trede van de Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO).

  Marc Bolderman onderscheidt zich als ondernemer door zijn innovatiedrang en zijn vermogen om het ideale plaatje naar de realiteit te vertalen. Hij daagt zowel zichzelf als zijn medewerkers voortdurend uit om een extra stap te zetten, waarbij innovatie net zo belangrijk is als winst.

  Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in zijn bedrijfsvoering. Willemsen-De Koning was een van de eerste partijen in Nederland die groen zorgvervoer aanbood, met elektrische en waterstofvoertuigen die niet alleen duurzaam, maar ook toegankelijk zijn. Het bedrijf is hard op weg naar het realiseren van een volledig groen wagenpark.

Mijn ervaring
 • Functie

  DGA

 • Company

  Willemsen-De Koning

 • Jaren in functie

  1996 — Heden

Marc Bolderman heeft nog geen reviews.
Laat als eerste een review achter.
mood_bad
 • No comments yet.